Camping

 

Onze camping ligt tegenaan de duinen, hierachter bevindt zich één van de schoonste stranden van Nederland. U loopt vanaf de camping zo de duinen en het strand op via een duinovergang recht tegenover de ingang van de camping. U kunt heerlijke wandelingen maken over de duinen en door het nabij gelegen natuurgebied "Noordervroon" , of gewoon heerlijk zonnebaden op het strand.

Op circa 500 meter afstand bevindt zich surfschool Domburg, één van de beste surfspots van Nederland. Hierbij is ook een groot strandpaviljoen, strandpaviljoen "Noordduine", waar u terecht kunt voor een hapje en een drankje.

Op circa 2 kilometer ligt de gezellige badplaats Domburg, met zijn vele winkeltjes en terrassen. Er worden veel activiteiten georganiseerd zodat er altijd wat te beleven is. In Domburg bevindt zich tevens een grote Albert Heijn supermarkt.

Onze rustige camping beschikt over 25 ruime staanplaatsen met 10 ampère stroomaansluiting.

De camping is autovrij, we beschikken over voldoende parkeerplaatsen naast de camping.

In 2012 hebben we een nieuw verwarmd sanitairgebouw geplaatst. Dit is van alle gemakken voorzien zoals een overdekte afwasplaats, douches,  (senioren) toiletten, wasbakken met warm water, een buitendouche en een uitstort voor het chemisch toilet. Ook is er een ruimte waar u tegen betaling gebruik kunt maken van een wasmachine en een wasdroger.

U kunt gratis gebruik maken van een koelkast en een vrieskist.

Voor de kinderen zijn er verschillende speeltoestellen zoals schommels, een wip, een zandbak, een glijbaan en een trampoline.

Honden zijn toegestaan, zij dienen op de camping wel altijd aangelijnd te zijn en ze moeten buiten het terrein uigelaten worden.

Wij zijn geopend vanaf medio maart tot begin november.

Wilt u meer informatie hebben of een plaats reserveren kijk dan even onder het kopje contact.